Rumored Buzz on خواص عسل
Rumored Buzz on خواص عسل
Blog Article
اگر بخواهیم پاسخ این سوال را در یک کلمه خلاصه کنیم جواب آن بله است. افراد دیابتی هم میتوانند بسته به درجه قند خون خود و این که چقدر کنترل شده است از عسل استفاده کنند.
در مقالهای که توسط مجله تحقیقات پزشکی هندوستان به چاپ رسیده است عسل به چند علت میتواند رفلاکس معده را کاهش دهد.
عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاوونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.
به طور کلی بهبود مشکلات کبدی با عسل به سه طریق اتفاق میافتد.
براساس منبع اصلی گیاهی که عسل از شهد آن ساخته شدهاست. مانند عسل عناب، عسل زرشک عسل گز، عسل آویشن، عسل گون، عسل بهار نارنج، عسل سدر، ولی به علت متنوع بودن گیاهان منطقه استقرار کندوها، عسلهای به دست آمده کمتر تکگلی بوده و بیشتر از چندین گیاه تولید میشوند.
سپس با برهموم پوشانده شده تا از فساد و تجزیه آن جلوگیری گردد. مصریان از زنبورها برای مومیایی نمودن اجساد فراعنه الهام گرفتند.[۱۸]
عسلهای تقلبی موجود، نه تنها به سلامت شما کمک نمیکنند بلکه ممکن است باعث بیماریهای جدی نظیر دیابت شود.
همین طور عسل read more می تواند به تسکین علائم بیماری های تنفسی، تسکین درد حلق، تقویت سیستم ایمنی، و بهبود سلامت پوست و مو کمک کند. همچنین، عسل به عنوان یک منبع طبیعی انرژی و ماده غذایی با ارزش به شمار می آید. با این حال، همیشه باید از عسل خالص و اصیل خریداری کرده و با دقت مصرف کرد تا از بهره برداری از خواص آن بهترین نتایج را کسب کرد.
این افراد ممکن است قادر به پردازش قندهای طبیعی به خوبی نباشند.
موریس مترلینک در مورد عسل گفته: همین امروز اگر زنبور عسل از بین برود، هزاران نوع از گیاهان از بین خواهد رفت و از کجا معلوم که تمدن از بین نرود.[نیازمند منبع]
علی بن ابیطالب میگوید: «در زندگی همچون زنبور عسل باش، وقتی میخورد، چیز پاکیزه میخورد، وقتی از خود چیزی باقی میگذارد، چیز پاکیزه مینهد، وقتی بر چوبی یا جایی مینشیند، آن را نمیشکند و ویران نمیکند.
مصریان قدیم ترکیبی از جو، عسل و گندم تهیه و به جای الکل استفاده میکردند.[نیازمند منبع]
عسل از مخلوطی از گلوکز و فروکتز تشکیل شده است که به عنوان قندهای طبیعی شناخته می شوند.
برخی مطالعات نشان میدهد که عسل داری فوایدی است که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.